اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

قتل مرد جوان توسط همسر یا باجناق | زوایای جدید از پرونده مرد جوانی که جسدش در حاشیه خیابان شفا مشهد رها شده بود

  • کد خبر: ۲۴۷۹۷۴
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
قتل مرد جوان توسط همسر یا باجناق | زوایای جدید از پرونده مرد جوانی که جسدش در حاشیه خیابان شفا مشهد رها شده بود
آزمایش‌های پزشکی قانونی برای روشن شدن اینکه علت مرگ مرد جوان خوردن قرص بوده یا خفگی به دلیل بسته شدن راه تنفسی ادامه دارد.

جلائیان | شهرآرانیوز؛ ۱۴ مردادماه حدود ساعت ۲۱:۳۰ بود که یک شهروند، جسد مردی سی وپنج ساله را در کنار خیابان پیدا کرد. او بلافاصله به کلانتری شفا رفت و پلیس را در جریان ماجرا گذاشت. لحظاتی بعد با حضور پلیس بالای سر این جسد که هنوز گرم بود، مأموران متوجه شدند که جسد کشف شده در نزدیکی کلانتری متعلق به همان مرد جوان است که همسر، باجناغ و خواهرزنش چند بار برای اعلام مفقودشدن و پیگیری گم شدنش به کلانتری آمده بودند.

لحظاتی پس از پیداشدن جسد، درحالی که دکتر صادق صفری، قاضی ویژه قتل، هم در مسیر رفتن به صحنه کشف جسد بود، همسر و باجناغ مقتول یک بار دیگر به کلانتری رفتند. مأموران که به آن‌ها مشکوک شده بودند به جای همدردی و دادن خبر کشف جسد به آن ها، قاضی ویژه قتل را در جریان حضور مجدد همسر و باجناغ مقتول به کلانتری قرار دادند. صفری با بهره بردن از تجربیاتی که در پرونده‌های جنایی مشابه داشت، از مأموران خواست آن‌ها را به عنوان دو مظنون اصلی قتل این مرد دستگیر کنند. 

تصمیمی که خیلی زود درستی آن پس از مشاهده جسد این مرد جوان که کفش به پا نداشت، اما در خیابان پاهایش تمیز بود و آثار کبودی طناب روی دستانش دیده می‌شد، اما دستانش آزاد بود، خون مردگی روی لب‌ها و گردنش وجود داشت، اما چیزی روی صورتش نبود و همچنین شنیدن سخنان متناقض همسر و باجناغ مقتول به درستی آن مطمئن شد.

پس از کشف جسد مرد جوان در کنار جدول، قاضی ویژه قتل دستور دستگیری همسر، باجناغ و خواهر همسر مقتول را به عنوان سه مظنون اصلی صادر کرد. هر سه این متهمان به طور جداگانه در مقابل بازپرس ویژه قتل حاضر شدند و ماجرا را به شکلی تعریف کردند.

همسر مقتول که می‌کوشید وانمود کند که از سرنوشت شوهرش اطلاعی ندارد، ابتدا ماجرا را این طور بازگو کرد. «من و خواهرم در خانه بودیم. همسرم با دستانی بسته و بسیار عصبانی ناگهان وارد خانه شد. او آن شب بسیار عصبانی بود و با ما دعوای سختی کرد. به شوهرخواهرم اطلاع دادیم و او آمد، اما همسرم از خانه بیرون رفت و ما دیگر از او خبری نداشتیم. نمی‌دانیم از چه چیزی این قدر عصبانی بود و وقتی بیرون رفت چه اتفاقی برایش افتاد.»

پس از همسر مقتول، نوبت به باجناغ او رسید که به عنوان دومین مظنون اصلی این پرونده در اتاق بازپرسی حاضر شد و به سؤالات تخصصی و فنی صفری پاسخ داد. او درباره آن شب که باجناغش کشته شد این طور گفت: «من سر کار بودم. همسرم و خواهرش با من تماس گرفتند که باجناغم با عصبانیت زیاد به خانه آمده و آن‌ها را کتک می‌زند. من هم دست از کار کشیدم و به سمت خانه آن‌ها رفتم. وقتی برای آرام کردن باجناغم رفتم و اینکه به آن‌ها دیگر حمله نکند، هرطوری بود دستانش را بستیم. پس از این کار، او آرام شد و به خواست خودش برای اینکه هوایی بخورد، دستانش را باز کردیم و از خانه بیرون رفت.».

چون ترسیدیم، جسد شوهرم را کنار خیابان انداختیم

به دنبال این اظهارات متناقض، بازپرس ویژه قتل در ابتدا از پزشکی قانونی خواست هرچه زودتر با انجام آزمایش‌های مختلف به ویژه سم شناسی روی پیکر مقتول، علت مرگ این مرد جوان را اعلام کند و هم زمان جلسات بازپرسی از متهمان را ادامه داد. 

همسر مقتول که پس از کشف جسد شوهرش در بازداشت موقت است، در آخرین جلسه بازپرسی خود پس از اینکه شنید به زودی پاسخ آزمایش‌های پزشکی قانونی خواهد آمد و نقش همه در مرگ شوهرش معلوم خواهد شد، در مقابل صفری ایستاد و گفت: آن شب شوم، من و خواهرم در خانه بودیم. شوهرم با عصبانیت زیاد وارد خانه شد و شروع به کتک زدن ما کرد. خواهرم به شوهرش زنگ زد و ماجرا را تعریف کرد. او به من گفت چهار تا قرص کوازپام به او بده تا من می‌رسم.

من هم همین کار را کردم و قرص‌ها را به او دادم. تا شوهرخواهرم رسید همسرم دیگر آرام شده بود. ما چشمان او را بستیم. سپس دستان و دهانش را بستیم تا اگر به هوش آمد، دوباره دعوا راه نیندازد. بعد از چند دقیقه به سراغش که رفتیم دیدیم تکان نمی‌خورد. خواستیم او را به بیمارستان برسانیم، اما در طول راه، چون شوهرم نفس نمی‌کشید ترسیدیم.

او را همان جا رها کردیم. خود ما هم آن طرف خیابان ایستادیم و نگاه می‌کردیم. من خواستم با اورژانس تماس بگیرم، اما شارژ تلفنم تمام شد. بعد به سراغ یکی از عابران در خیابان شفا رفتم. تلفن او را گرفتم و با اورژانس تماس گرفتم. بعد که دیدیم اورژانس و پلیس آمدند به همراه شوهرخواهرم به کلانتری رفتیم. این تمام ماجرا بود.

من بی گناهم همسرش به او قرص داد

پس از اعترافات این زن، نوبت به مردی رسید که متهم به قتل باجناغش بود. او نیز با رد داستانی که پیش از دستگیری برای پلیس تعریف کرده بود در جلسه بازپرسی گفت: من به همسر مقتول نگفتم به شوهرش قرص بدهد. همسر من و خواهرش وقتی من سرکار بودم تماس گرفتند. آن‌ها گفتند به خانه بیا که باجناغت عصبانی است و ما را کتک می‌زند. من هم بلافاصله حرکت کردم. وقتی به خانه آن‌ها رسیدم دیدم باجناغم بیهوش روی زمین افتاده است.

از همسرش خواستم چشمانش را ببندد تا حضور من در خانه اش منجر به ایجاد سوءتفاهم نشود. پس از اینکه چشمانش را بستند، به اتفاق هم دستان و دهانش را بستیم. پس از چند دقیقه، اما متوجه شدیم او حرکت نمی‌کند. می‌خواستیم ببریمش بیمارستان، اما ترسیدیم و کنار خیابان رهایش کردیم. این تمام ماجرا بود.»

پزشکی قانونی قاتل را مشخص می‌کند

با توجه به اعترافات این متهمان، خواهر همسر مقتول که نقشی در قتل نداشته از زندان آزاد شد. ادعای متهمان برای تماس با اورژانس بررسی شد و معلوم شد آن‌ها با تلفن یک شهروند این تماس را انجام داده اند. باوجوداین تحقیقات جنایی درباره قتل مرد جوان، تا اعلام آزمایش‌های پزشکی قانونی و روشن شدن اینکه علت مرگ مرد جوان خوردن قرص بوده یا خفگی به دلیل بسته شدن راه تنفسی تا مشخص شدن پاسخ آزمایش‌های پزشکی قانونی ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->